emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Звернення Архимандрита!!!

Дорогі співбрати, сестри, друзі і приятелі Редемптористів!

Світ переживає дуже серйозний момент кризи через поширення нового коронавірусу COVID-19. Коли я пишу вам цих кілька слів, ми знаємо, що цей вірус виявлено вже в 159 країнах світу, і він може поширитися ще більше. Багато країн вживають дуже серйозних заходів для запобігання поширенню цього вірусу: закриття кордонів, шкіл, парків, магазинів, ресторанів, спортивних заходів, концертних залів та церков.

Багато хто з нас тепер живе, обмежений простором своїх будинків та резиденцій. Ми навіть не можемо збиратись публічно на молитву та Євхаристію, щоб бути у спільноті з тими братами і сестрами, до яких посилає нас Господь. Багато хто з нас відчуває себе безпорадними: ми не можемо відвідувати хворих, не можемо зустрічатися і розмовляти з людьми. Багато наших звичних щоденних служінь обмежено. Ми звикли "бути для інших", а що ж ми можемо робити зараз? Обидві Ради Генеральних настоятелів, що базуються в Римі, які представляють як чоловічі, так і жіночі спільноти богопосвячених осіб зі всіх континентів, закликають до особливого дня молитви та солідарності у неділю, 22 березня.

У дусі солідарності з Папою Франциском та всіма богопосвяченими чоловіками та жінками я закликаю всіх наших сестер та братів об’єднатися по всьому світу в солідарній молитві. Папа Франциск закликає молитися за всіх, хто заразився, і тих, хто помер, за їхні сім’ї та тих, хто піклується про хворих: особливо лікарів, медсестер, медичних працівників та волонтерів. Ми не можемо забути відкинутих та бідних, багато з яких втратили роботу та доходи.

До цього листа додаю посилання на веб-сайт Ради генеральних настоятелів із посланням, молитвою та коротким відео від папи Франциска. Як і Святіший Отець, так і ми можемо старатись творчо достукатися до сердець інших людей і «засвідчити надію, яка живе в нас» (Конституції Редемптористів #10). Ця «надія ж не засоромить, бо любов Бога влита в серця наші Святим Духом, що нам даний.» (Рм 5, 5).

Ваш Брат в Ісусі Христі, нашому Відкупителеві,

о. Майкл Брейль, Генеральний настоятель Редемптористів

 

Звернення англійською мовою

Звернення іспанською мовою

Звернення італійською мовою

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора