emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Зустріч спільноти "Сім`я Ізбавителя"

Святий Йосиф – приклад батьківської посвяти для найрідніших.
   2021 рік у Католицькій Церкві проголошений роком Святого Йосифа. А 3 лютого 2021 р. Б. на зустрічі спільноти «Сім’я Ізбавителя» ми роздумували над життям цього святого.
    Святий Йосиф любляче ставився до Марії - хотів таємно її відпустити, але через Господнє відвідання, він послухався ангела і не залишив Діву Марію. Святий Йосиф, хоча і мав сумніви, проте приймав Божу волю, що є добрим прикладом для нас в різних непростих обставинах життя. І подальша присутність Святого Йосифа, свідчить нам про надзвичайну мужність, адже зробив все, щоб захистити Пречисту Діву з дитятком Ісусом у Єгипті.
Ісус до 30-ти років жив в Назареті з Марією і Йосифом, а Йосиф, як прибраний батько, добре виховував Христа, як свого сина-це приклад доброго і посвятного батьківства. Святий Йосиф – приклад посвяти для найрідніших в наших родинах.
В цих роздумах Михайло Будурович подав нам для застанови, що означає «бути святим Йосифом сьогодні»-це приймати свою сім‘ю, стати тінню Небесного Отця, стати тінню Його безмежної любові для своєї сім‘ї, бути справедливим батьком для своїх дітей, давати їм гарний приклад, не завищувати їх і не применшувати їхню гідність, бути надійною підтримкую для рідних, бути тут і зараз, як це робив св. Йосиф.


      Наприкінці зустрічі ікона святого Йосифа була передана до родини Будуровичів з нашої спільноти. І цього року ікона святого Йосифа мандруватиме нашими домівками, щоб ми мали можливість почитати та молитися до цього святого за наші родини і в різних своїх наміреннях.

Ірина Кисилевич,

учасниця спільноти «Сім’я Ізбавителя»

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора