emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Вишкіл для молоді і родин

З 7 по 8 липня 2018 р. у Ковелі відбувся духовний вишкіл для молоді і парафіяльних родин у храмі бл. Миколая Чарнецького.

Так, як 8 липня в Україні відмічають день родини, то цей захід був спрямований для наших парафіяльних родин. На цю зустріч до нас прибула родина Бондаренків: Маским, Оля і четверо їхніх дітей - Даринка, Єлена, Марія і Франциск. У своїх доповідях вони представили нашій церковній спільноті свідчення про свою родину, а також методи у кращому спілкуванні в сім’ях, як уникати конфліктів, як миритися, роль батька і матері у вихованні. Як сказав п. Максим:

«Навіть тоді, коли ви відчуваєте сильну образу, і готові сказати слова у гніві, то перед тим скажіть: Я Тебе люблю, Я тебе кохаю….(зробіть паузу)…і тоді побачите, що ця розмова може радикально змінитися і менше завдати болю». 

Вміти дякувати нас вчила їхня донечка Марія. Дякувати за все, за Бога, батьків, за хресних, за воду, світло і тепло… Марія заспівала нам у храмі пісеньку по латині: In manus tuas, Pater, commendo spiritum meum.

У зутрічі з спільнотою "Вісім Блаженств" родина Бондаренків розповіла молоді про дружбу, стосунку і любов у непростому і цікавому юнацькому житті. Також під час «Великої Гри», яку організувала наша молодіжна пільнота, всі діти мали можливість одягнутися і потренуватися в справжніх лицарських обладунках. Лицар Максим їм в цьому допомагав. Це був дуже цікавий і благословенний час!

Дякуємо щиро родині Бондаренків за свідчення взаємної християнської любові і турботу про родини і молодь.

о. Михайло Іваняк, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора