emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Веселі канікули з Богом у м. Антверпен (Бельгія)

З 21 по 28 липня 2019р. вперше у громаді української греко-католицькій парафії в м. Антверпен (Бельгія) відбувся дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом», який проводили сестри-редемптористки Андрея Бат та Анна-Марія Соболь.

Темою табору був Символ Віри. Щодня діти мали змогу роздумувати над однією з його частин.

Кожен день починався з молитви та представлення теми дня, опісля була катехизація. Протягом табору діти роздумували над такими темами, як Створення світу, життя Ісуса Христа від Різдва до Восресіння, зіслання Святого Духа та про Церкву як спільноту тих, хто йде за Христом. Після катехизації були веселі забави, танці, ігри та майстер-класи.

Протягом табору діти мали нагоду краще пізнати один одного, більше дізнатися про Бога та Його важливе місце в їхньому житті, познайомитися із сестрами. Час табору був наповнений веселими історіями, дитячими усмішками, надзвичайно цікавими запитаннями дітей та радісним, насиченим проведенням часу разом.

Завершився табір Літургією 28 липня із відновою хресних обітниць та посвяченням хрестиків, які діти робили на гуртках під час табору. Опісля був невеличкий концерт-підсумок для батьків.

Дякуємо Богу та батьками за чудових дітей та захоплюючий час разом.

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора