emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Вечір сучасної християнської музики

Зазвичай люди думають ,що християнські пісні це тільки ті, які співають під час Божественної Літургії. Молодь м. Новояворівська, а зокрема парафіяни храму святих апостолів Петра і Павла вирішили розвіяти цей міф. Саме тому 13 жовтня  2019 р.на подвір’ї храму відбувся Вечір сучасної християнської музики.

Молодіжні спільноти прагнули донести ,що християнство і християнська пісня можуть бути « модними, креативними, і далеко не нудними». Окрім пісень юнаки і юнки представляли свої спільноти та запрошували доєднатись до них.

Відкривала цей вечір спільнота «Святого Герарда» . І розпочали вони з історії створення спільноти.  "Спільноту святого Герарда було заснована весною 2011 року. Це спільнота дітей 4-8 класів. Покровителем спільноти є св. Герард. , який ще у юному віці дуже любив Бога і слідував за Ним. Маючи а взірець св. Герарда учасники спільноти прагнуть так само духовно зростати ,як і їхній небесний  покровитель". Окрім цього учасники спільноти розповіли про себе за допомогою повчальної сценки.  А закінчили виступ християнськими піснями.

Наступними на сцену до глядачів і слухачів вийшла не менш креативна спільнота «УмхаНЯта». «УмхаНЯта – це спільнота з шаленими можливостями заснована ще восени 1995 року.  Любимо подорожувати, веселитись, їсти і спати, а також служити. І все це ми робимо разом з нашим Небесним Таточком. Запрошуємо до нас молодь віком від 14 до 30 років!» Пісні «УмхаНЯт» були не тільки пізнавальними, але і дуже емоційними. Слухаючи їх було важко всидіти на місці, хотілось підтанцьовувати в такт а підспівувати.

А підсумовували вечір молоді люди зі спільноти «Alive water» ( Жива вода) – «спільноти, яка ніколи не стоїть на місці, а постйно розвивається у Святому Дусі. І до якої запрошуємо усіх, хто прагне до святості і хоче будувати живі стосунки з Богом.»  представляли цю спільноту аж 2 християнські гурти:

Першим був гурт «Капернаум» -  супер креативний та талановитий гурт . Сповнені ідеями, ці молоді люди  перекладають пісні з англійської мови інших ,відомих у цілому світі , християнських гуртів і роблять їх доступними для українців.

А на завершення виступив не менш талановитий і креативний християнський гурт «Simple outside» ,що в перекладі з англійської означає «прості ззовні», але як вони самі люблять додавати, « далеко не прості всередині» . Цей гурт не тільки перекладає іншомовні пісні як «Капернаум» , а ще й пише власні.

Окрім власне концерту на цьому вечорі розігрувалась безкоштовна поїздка на вікенд від курсу «РУАХ» який саме проходить на парафії впродовж трьох місяців. Перемогу здобула Оксана Афанасьєва, з чим ми її і вітаємо.

Окрім духовної їжі глядачі і слухачі могли посмакувати печивом та чаєм, якими їх частувала молодь.

Дякуємо усім, хто долучився до організації цього вечора, а зокрема настоятелю храму святих апостолів Петра і Павла отцю Миколі Туркоту, ЗНІ.

Лукашевич Марія, парафіянка храму, учасниця спільноти «Жива вода»

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора