emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

У Ковелі відсвяткували храмовий празник

23 червня 2019 р., у Неділю всіх Святих, ковельська святиня монастиря редемптористів сповнилась численними богомольцями. Цього дня відбулось святкування пам’яті небесного покровителя парафії, блаженного священномученика Миколая Чарнецького. Після відправи утрені та молебного оздоровчого чину парафіяни на чолі з ігуменом о. Михайлом Гасяком, ЗНІ радо стрічали преосвященного владику Йосафата Говеру,  екзарха Луцького, котрий прибув на свято. Перед дверима храму діти привітали архиєрея віршами та піднесли в дарі здобний коровай.

По вході владики до церкви розпочалась Божественна Літургія, котру своїм співом прикрасив парафіяльний хор. При єпископові здійснювала служіння храмова вівтарна дружина. Преосвященний екзарх після Євангелія проповідував вірним про духовний подвиг Святих, зокрема про страдницьке життя священномученика Миколая. Майже всі присутні на Літургії у цей святковий день причастилися святих Христових Таїн. Після завершення богослужіння діти подарували владиці пам’ятні подарунки, зроблені власноруч. По цьому із духовно-мистецькою програмою, присвяченою постаті блаженного Миколая, виступили церковний хор та парафіяльна молодь. Опісля на монастирському подвір’ї владика Йосафат освятив воду та окропив нею молільників. Парафіяльна спільнота подбала теж і про спільний почастунок, котрий всі присутні змогли спожити за приємною дружньою бесідою.

Також велике спасибі за спільну молитву в цей день о. Тадеушу, ігумену місцевої римо-католицької громади та сестрам Божого Провидіння

о. д-н Іван Дутка

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора