emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Свята Місія в Ремезівцях та Підгір'ї

З 26 жовтня по 3 листопада 2019 р. на Золочівщині в селах Ремезівці та Підгір'я, на запрошення о. Романа Кісіля відбулась Свята Місія. Її провели редемптористи о. Ігор Колісник, о. Мирон Шевчук та о. Володимир Борейко, а також сестри-редемптористки с. Юстина Дубіль та с. Ірина Пільчак.

Кожень день був насичений різними подіями - отці та сестри говорили місійні наки, відвідували парафіян, провадили катехизацію дітей та станові науки для чоловіків і жінок. Також відбувались віднови хресних та шлюбних обітів. Кожен з учасників Місії мав можливість приступити до таїнства покаяння, подякувати Богові за всі добра та попросити особливих ласк для себе і своїх рідних за заступництвом бл. Миколая Чарнецького, якого мощі з собою привезли місіонери. 

Завершилась Свята Місія урочистим обходом всієї парафіяльної громади селом та спільною фотографією.

Ось деякі відгуки парафіян про Святу Місію:

В нас в Ремезівці відбулася Свята Місія за участю отців-редемптористів. У мене дуже велике враження було від наук, в яких я одержала для себе духовну поживу. Вражало все до глибини душі. Кожен день я відкривала для себе щось нове. Особливе враження на мене справили віднова хресних обітів, а ще більше віднова шлюбних обітів, коли ми з чоловіком разом з багатьма іншими парами говорили клятви. Це дуже зворушливо. Дуже чекали отців у себе вдома, коли вони відвідували парафіян щоб помолитися і по благословити оселі. Настільки кожен день був насичений науками, що я бігла до церкви щоб почути, насититися тими науками. Дякую щиро всім отцям і сестрам за такі науки. Бажаю вам здоров'я, духовного зростання на Господній ниві. Хай вас Господь благословляє кожен день і щоб ми ще побували на таких науках.

З повагою Ганна Бузановська

 

​У нашому селі Підгір'я у храмі Преображення Господного відбулась Свята Місія. Кожного дня парафіяни церкви так численно мали можливість молитися і слухати цікаві та змістовні науки, які дали можливість кожному з нас замислитись над своїм життям, виправити помилки земного життя, змінити його на краще, позбутися гріха. Всі парафіяни приступали до сповіді. Велику увагу було приділено у проповідях як Господь Бог любить кожного з нас, піклується про кожну душу грішну і праведну. Були науки присвячені Божому милосердю, а також наведені приклади, як ми миряни маємо любити один одного і своїх ворогів, молитися за них, наслідувати добрі вчинки, бути милосердними один до одного. Тільки любов, віра, милосердя наведе світ на добру дорогу, що веде до вічного життя. Ми всією парафію висловлюємо щиру подяку за спільну молитву та цікаві і змістовні, доступні для розуміння, науки. І маємо велике бажання щоб оці неодмінно при першій можливості ще відвідали нашу парафію. Нехай Господь благословляє вашу працю на цій нелегкій священичий ниві, щоб зерна вашого Божого слова засівали серця нашого народу і дали добрі плоди у Божому винограднику.

Ганна Турило, село Підгірці 

 

У нас місія в селі 

Всі біжать до церкви 

І дорослі і малі 

Ввечір, коли смеркло 

 

Літургія кожен день 

Науки духовні, 

Набираємося знань -

Серця Духа повні 

 

А отці-редемптористи

Кожен день щось нове 

Подають, щоб нам донести 

Обіти віднови. 

 

І науки, хресний хід, 

Відвідини вірних 

І ще тих, що довгий вік 

Прожили і хворих. 

 

А сестрички із дітьми 

Провадять навчання :

Будьте добрими людьми, 

Майте хист і знання. 

 

Ми Вам вдячні за ті дні 

Проведені з нами. 

Будем згадувати всі -

Добре було з Вами. 

 

Хай Вас Бог благословить, 

Кожні Ваші кроки, 

А Пречиста вимолить 

Довгі, мирні роки. 

Ганна Бузановська

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора