emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

"Сповнився час, і царство Боже близько!"

З 11 по 14 квітня 2019 р. в храмі Матері Божої Неустанної Помочі у Тернополі пройшли великопосні реколекції «Сповнився час, і царство Боже близько: покайтеся і вірте в євангеліє», які провадив о. Михайло Іваняк, ЗНІ. Щодня отець мав по 1 реколекційні науці, на якій промовляв до кожного з нас, давав домашнє завдання зі Святого Письма та влучними прикладами показував, як ми маємо чинити у своєму житті, адже царство Боже близько.

Окрім реколекційних наук у храмі, отець також зустрічався з спільнотами парафії. Так, у четвер 11 квітня, провів зустріч для спільноти «Молодь св. Альфонса», де говорив з молоддю про гнів, що таке гнів, як з ним боротися, та що потрібно, аби його не допускати.

12 квітня, у п’ятницю, о. Михайло зустрічався зі спільнотою Віра і Світло «Діти Марії» та «Лярш – Тернопіль». Та ввечері з братством МБНП і спільнотою «Матері в молитві», де розказував про велике значення материнської молитви та любові.

13 квітня, у суботу, відбулась зустріч з подружніми парами, де отець розказав про значення спільної молитви, молитви разом усією сім’єю. Опісля подружні пари мали змогу порозмовляти, поділитися своїм досвідом за чашкою кави або чаю. Адже так важливо бути разом, ділитись досвідом, вчитись від інших.

Та час швидко минув і вже у неділю, 14 квітня, після кожної Святої Літургії о. Михайло мав завершальну реколекційну науку та прощався з парафіянами нашого храму.

Усі щиро дякували отцю за такі гарні, повчальні та зрозумілі науки та обіцяли молитись в наміренні о. Михайла Іваняка.

З сайту храму МБНП м. Тернопіль

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора