emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Реколекції Віднови для багатодітних родин

Реколекційний Дім оо.Редемптористів в Яремче 16-19 грудня 2021 перетворився на справжню зимову казку. Серед засніжених гір, близько 50 осіб зібралися разом, щоб зосередитись над змістом Дару. Чи вміємо ми по-справжньому дарувати та приймати?

Реколекції Віднови відбулися для багатодітних родин, парафіян церкви свщмч.Йосафата та храму бл.М.Чарнецького м.Львова. Справжнім чудом було зібратися та доїхати. Та, чи можна відновитись за чотири дні? Як наголосив реколектант, о.Тарас Кшик, ЗНІ, що це скоріше початок процесу віднови, немов посіяне зерно, яке ще проросте і дасть добрі плоди.

Особливими елементами програми були - вечірній зимовий похід у гори (окремо для жінок та чоловіків) та чарівне спілкування родин зі святим Миколаєм, який завітав у гості. А на запитання, чи знають звідки він, діти радісно хором відповіли: «з церкви Йосафата!»

Висловлюємо щиру Подяку за підтримку наших родин та ініціатив о.Андрію Раку, ЗНІ, протоігумену Львівської Провінції Згромадження Найсвятішого Ізбавителя  та отцям Редемптористам за Ваше служіння: адміністратору Реколекційного Дому о.Віталію Олещуку, реколектанту о.Тарасу Кшику та брату Андрію.

Окрема Подяка пречудовій команді аніматорів-волонтерів молодіжної спільноти АГІОС парафії Матері Божої Неустанної Помочі м.Івано-Франківськ.

Максим Бондаренко

Інформаційна довідка:

З 2006 року при парафії свщмч.Йосафата активно діють різні про-родинні ініціативи, які згуртовують парафіян навколо цінностей Дару Життя, святості подружжя та виховання дітей. Так утворився «Центр Підтримки Сім’ї», а в 2013 році з благословення Митрополита Ігоря – «Осередок Відповідального Батьківства», який заснували та координує подружжя Бондаренків. Мета Осередку - формувати Відповідальне Батьківство та бути платформою ділення досвідом та взаємопідтримки.

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора