emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Реколекції для членів архибратства МБНП

23 листопада 2019 р. Б. в м. Тернополі у монастирі редемптористів відбувалися реколекції для членів архибратства МБНП з м. Тернополя та області. На день духовної відновиви прибуло біля 100 осіб. Темою реколекцій був стишок з Євангелії від Луки 8, 16: "Ніхто не засвічує світила, щоб його вкрити посудиною або поставити під ліжко, а, навпаки, його ставлять на свічнику, щоб ті, що входять, бачили світло".

День духовної відновиви розпочався із Святої Літургії, яку відслужив та на якій проповідував о. Ігор Павлій, ЗНІ (ігумен монастиря). Після короткої перекуски, спільнота архибратства помолилася спільну вервицю. Першу реколекційну науку виголосив о. Тарас Кшик, ЗНІ звернувши погляд всіх на Христа-Відкупителя, який є джерелом правдивого світла, та котре ми маємо поширювати у цьому світі. Опісля, спільнота молилася спільні молитви архибратства та всі були запрошені на обід.

Реколекції закінчилися молебнем до МБНП. Другу реколекційну науку виголосив о. Микола Бичок, ЗНІ наголосивши на потребі  свідків світла у сучасному суспільстві та показуючи як приклад постать св. Альфонса як того, хто зумів передати правдиве світло Христа-Відкупителя іншим.

На завершення реколекцій до всіх звернувся о. Ігор Павлій, ЗНІ (ігумен монастиря) подякувавши всім членам архибратства МБНП за участь у дні духовної відновиви та благословивши всіх на щасливу дорогу.

о. Микола Бичок, редепмторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора