emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Прафіяльний празник у Нюарку

30 червня 2019 р. редемптористська парафія св. Івана Хрестителя в Нюарку (США) обходила своє храмове свято Різдва св. Івана Хрестителя. Парафіяльний празник – це завжди велике свято для прихожан храму, до якого вони ходять. Цього дня відслужилася урочиста Свята Літургія, яку очолив о. Андрій Рак, ЗНІ (протоігумен Львівської провінції редемптористів) у співслужінні о. Михайла Іваняка, ЗНІ (вікарія Львівської провінції редемптористів) та отців з місцевої спільноти.

У своїй проповіді о. Андрій Рак, ЗНІ згадав про свідчення Івана Хрестителя та втілення його свідоцтва у житті Блаженних новомучеків Миколая Чарнецького і тих що з ним, які продовжили справу Івана Хрестителя у наші дні.

Зі словом подяки до отця протоігумена та до отця вікарія звернувся парох храму о. Тарас Свірчук, ЗНІ наголосивши на важливості присутності отців настоятелів у місцевій спільноті редемптористів, а також у храмі Різдва св. Івана Хрестителя у Нюарку.

По завершенні Літургії відбулося благословення парафіян мощами бл. Миколая Чарнецького та помазання єлеєм діткнутим до мощей; опісля відбувся святковий обід для парафіян та прихожан храму св. Івана Хрестителя.

З сайту парафії св. Івана Хрестителя в Нюарку (США)

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора