emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Нове місце для молитви

В суботу, 15 червня 2019 р. в Ковелі в районі "Сільмашу" або на вул. Величковського, 2, відбулося урочисте посвячення новозведеної каплиці блаженного Василія Величковського. Чин посвячення здійснив Кир Йосафат, екзарх Луцький УГКЦ.

Новозведена каплиця постала на цьому місці завдяки старанням о.Євгена Задорожного, співбратів місцевої спільноти редемптористів та вірних храму блаж. Миколая Чарнецького, що в Ковелі.

Торжество посвячення відбулося в присутності вірних громади храму бл. Миколая Чарнецького. До урочистості також долучилися співбрати-редемптористи зі Львова, отець Терентій Цапчук, ігумен монастиря отців-василіян з Луцька, о. Радослав, францисканець, від римо-католицької громади з Ковеля та священики Луцького екзархату.

На території поруч із тимчасовою каплицею вже є залито фундамент під храм бл. Величковського, який, сподіваємось, буде зведено в майбутньому.

Сьогодні вірні разом зі священнослужителями радіють можливістю молитися на цьому місці, оскільки частині з них є ближче і зручніше добиратися сюди.

Блаженний Василію, молися і заступайся за нас!

о. Андрій Рак, редемпторист

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора