emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Молитовний сніданок у Бердянську

22 листопада 2019 р. за ініціативи організаційного комітету священнослужителів бердянських церков вперше було проведено Молитовний сніданок. 

Під час Молитовного сніданку усі присутні молились за мир у нашій країні та військовослужбовців, лідерів і владу в Україні, сиріт, сім'ї та благословення для України.

Важливою ціллю зустрічі була ідея єднання всіх релігійних конфесій і співпраця з мирянськими службами. На зустріч приїхав і координатор Молитовного сніданку в Східному регіоні України Дмитро Матюхін, який між іншим зазначив: «Ми зараз переживаємо нелегкі часи. А Запорізька область бере на себе велику частину допомоги хлопцям на Сході. Ми прийняли сотні тисяч переселенців, тому зараз треба об'єднуватися в молитві за мир. Але Молитовний сніданок – це не лише молитва, а й будування стосунків». 

На даному заході, представником від Греко-Католицької Церкви був о. Іван Левицький, редемпторист. Ділячись з присутніми роздумами про значення єдності, священик-редемпторист наголосив на актуальності послання Митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату» та на словах Праведного Митрополита: «християнські Церкви в Україні мають сповнити завдання — дати українському народові єдність».

Також, в  часі Молитовного сніданку  йшла мова про допомогу потребуючим. Особливим було свідчення Степана Гериліва, журналіста, члена Національної спілки журналістів та волонтера, який розповів про благодійну діяльність здійснену завдяки парафії Різдва Івана Хрестителя, що у Ньюарку (США), якою душпастирськи опікуються редемптористи.

Завершився Молитовний сніданок спільною молитвою “Отче наш”.

о. Іван Левицький, редемпторист

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора