emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Місяць віднови перед вічними обітами

Завершився місяць віднови перед вічними обітами, який тривав з 7 липня по 4 серпня 2019р у Польщі. У ньому також брали участь співбрати, які мають 10 років після вічних обітів. Вони мали дещо іншу програму в порівнянні із тими, що лише готуються до вічних обітів, адже вони були лише в перший тиждень, а поміж тим, дехто мав поїздку на Святу Землю, а інші повернулися до своїх обов'язків.

Перший тиждень проходив в Любашові, в реколекційному домі, який є поряд з новіційним домом. Наступні 3 тижні місяць віднови проходив у Тухові. Також ми мали виїзди:  відвідали етнографічний музей в Новому Сончі, родинний дім Кароля Войтили (Івана Павла ІІ) у Вадовіцах, редемптористок контемплятивних у Б'ялско-Б'яла, санктуарії Івана Павла ІІ та Фаустини Ковальської в Кракові, аббатство бенедиктинів в Кракові, колишній концтабір Освенцім (Аушвіц). 2 серпня були на похороні нашого отця в Тухові.

Враження від місяця віднови дуже позитивні. Багато спілкування, спільної та приватної молитви, виїздів. На загал я дуже втішений, що мав нагоду побути на такому заході, почути досвід співбратів з інших країн, розказати про нашу провінцію. Особливо вони були вражені працею з молоддю в нас, разом дивились трансляції з фестивалю в Тернополі. Думаю, що вартує кожному редемптористу мати такий час для віднови.

бр. Анатолій Качалаба, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора