emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Канікули з Богом у Бердянську

Не хвилюйся, бо усе в руках того, хто помер на Хресті за тебе.

Ось так і ми, віддаючи все в Божі руки, 2 липня 2018 р. вирушили в подорож, у місто Бердянськ на Запоріжжі. Саме туди нас запросило Об’єднання вимушених переселенців «БАЛТО»,  на щось дуже особливе і до когось дуже особливого. А запросили нас на чудовий християнський табір «Розпізнай своє покликання», і його особливість проявлялася у тому, що більшість дітей були переселені з зони АТО, з місць де і зараз вирує війна. Для дітей такий формат табору також був доволі незвичним, бо ще ніколи вони не збиралися у такій компанії, ще ніколи не грали у футбол із священиком, ще ніколи «Уроки» в них не вела сестра монахиня, та й зрештою, ще ніколи не були на Божественній Літургії у дворі будинку дитячої та юнацької творчості.

В загальному табір тривав п’ять днів, протягом яких діти мали можливість роздумувати на різні теми, такі як: життя, любов, покликання, також і про те, що всі ми покликані до Царства Божого. Табір відвідувало 24 дитини віком від 6 до 14 років. Без перебільшення скажу, що це були дуже особливі діти, вони не виявляли надзвичайної зацікавленості до теми дня, чи чогось, що ми говорили про Бога, але при цьому вони проявляли все їм сказане у вчинках. А ще ми разом святкували дні народження та наші маленькі перемоги, вчилися грати у футбол, танцювати банси та робити різноманітні «подделки» - так діти називали гуртки.

Особисто для мене ця подорож була виявом великої любові нашого Татка до кожного з нас, яка проявлялася у простих речах, вчинках, які робили ці діти, у словах «Слава Ісусу Христу» від учасників об’єднання переселенців «БАЛТО», у гучному крику дітей, які вимагали ще місяць такого табору, у дружній підтримці спів-аніматора Олі Демчик, у цікавих розповідях сестри Тадеї Яртим та у духовному супроводі отця Ігоря Павлія.

Оксана Чемерис

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора