emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

І тур річних провінційних реколекцій

З 12 по 17 вересня 2022р. в монастирі редедемптористів в м. Івано-Франківську відбулися реколекції для співбратів Львівської Провінції ЗНІ, які проводив отець Антоній.

Цикл наук був побудований на розкритті внутрішньої багатогранності та зростанні у вірі  осіб з Євангелія. Також кожна особа була представлена як яскравий приклад духовних рис: Марта і Марія - процес гармонійного поєднання слухання і виконування Божого Слова, Іван Хреститель - вміння своїм життям розпізнати Ісуса і вказувати на нього, апостол Филип - приклад висловлення запитань і  перебування з Ісусом, навіть якщо відповіді не відразу можна зрозуміти, Никодим - приклад духовного зростання попри негативне середовище, апостол Петро - особа, яка пізнає глибину Бога, досвідчує глибину власної немочі і під керівництвом Христа кається і знову віднаходить любов в своєму серці... На кожній науці проповідник вміло і мудро робив паралелі до щоденного життя в редемтористичній спільноті та місійному служінні.

На завершення отець Антоній перечислив 9 ознак духовного зростання, серед яких здібність впоратися з кризами,вміння будувати багатогранні відносини та здорове спілкування, приймати і приносити духовні плоди, розрізняти важливе і другорядне, допроваджувати все з радості в радість.

о. Роман Халус, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора