emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Християнський табір "Канікули з Богом" у с. Кам`янобрід

В житті найдорожчим є час, адже його не можна повернути назад... Проте, назавжди в пам'яті залишаються ті незабутні хвилини, які наносять відбиток у нашому серці. Хотілося б вірити, що тиждень, який минув, буде таким світлим спомином для дітей та молоді з парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Кам’янобрід. Адже з 12 по 19 серпня 2019 р. у нас відбувся християнський табір - "Канікули з Богом", під час якого діти і молодь мали змогу активно провести літні канікули, а також духовно збагатися. 

Щиро дякуємо батькам та жертводавцям за сприяння у проведенні табору, а також особлива подяка о.Михайлу Іваняку, ЗНІ та братам Львівської Духовної Семінарії Віталію Караману  та Святославу Бронецькому за те, що подарували нам свій час та розділили з нами радість цих канікул!

Марта Мозола

Анна-Марія, 7 років: Мені дуже сподобалося на "Канікулах з Богом", було класно і весело, не можу дочекатись наступних канікул...

Мама Іванка: "Канікули з Богом" - дуже гарний і пізнавальний проект побудований на християнських засадах, від якого моя дитина в захваті... о.Михайло, бр.Віталій та бр.Святослав вклали в серденька наших діточок доброту, любов та показали, що з Богом бути завжди - це найпрекрасніше!!!

Олена, 15 років: Безмежно дякуємо братам-семінаристам Віталію і Святославу, а також отцю Михайлу за незабутні "Канікули з Богом" і зустрічі з молоддю. Це було просто фантастично. Всім було неймовірно весело та пізнавально. Кожен день нас зацікавлювали різними іграми і щоразу новими темами для розмов і роздумів. Цілий тиждень ми весело проводили час, але водночас духовно збагачувалися на катехизаціях, які проводили брати Святослав і Віталій. Цей тиждень проведений з ними змінив нас на краще і ще більше зблизив з Богом. Пройшло тільки декілька днів з їхнього від"їзду, але ми всі вже дуже сумуємо за ними і сильно хочемо, щоб вони приїжджали до нас частіше. Щиро дякуємо! Ви найкращі!

Соломія, 11 років: Літо – це прекрасна пора, щоб відпочивати. Саме так я відпочивала на християнському таборі «Канікули з Богом». Кожен день розпочинався з молитви. Отець Михайло розповідав нам про діла милосердя для душі. А також на катехизаціях я дізналася дуже багато цікавого про Бога. Ми не лише слухали історії про Бога, але й робили різні аплікації, танцювали банси, співали пісеньки і грали ігри.

Я навіть не могла подумати, що цілий тиждень пролетить мов один день і прийде час прощатися з отцем Михайлом та братами Віталієм і Святославом. Тиждень табору залишиться в моїй пам’яті назавжди. Я дуже вдячна за гарно проведений час та з нетерпінням чекаю наступного табору, щоб знову зустрітися з Вами!

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора