emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Хата віри, надії та любові

Для парафіян села Верхньокам’янське (кол. Чубарівка, Донецька обл.) редемптористи провели кількаденні реколекції, які закінчились у неділю, 19 грудня.

Духовну віднову проводив також і вл. Степан Меньок, місцевий екзарх, який долучився до місійної групи своїх співбратів у монашестві.

Темою цьогорічних реколекцій були 3 Божі чесноти: віра, надія та любов; роздумуючи над цими чеснотами реколектанти проводили аналогію до хатинки, в якій віра є фундаментом, надія – стінами, а любов – дахом. Люди користали зі Святих Тайн, зокрема Сповіді. У неділю до св. Причастя приступило більше 200 осіб.

В часі реколекцій відбулась зустріч з молоддю, яка активно брала участь у духовній віднові парафії. Невірство однолітків, байдужість до віри та виклики які стоять перед молодим поколінням християн – питання, які обговорювалися на зустрічі. 

Закінчились реколекції Літургією, яку очолив вл. Степан та святковим концертом, який підготували діти місцевої школи. На кінець ще св. Миколай приніс подарунки.

Особлива подяка спільноті василіян із Званівки, які гостинно прийняли реколектантів у свій дім та подарували святкову атмосферу!

бр. Микола Романів, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора