emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

"ХАТА"

З 5 по 7 квітня 2019 р. у Львові проходили реколекції для хлопців. Їх провадив о. Михайло Іваняк, ЗНІ та студенти-редемптористи. На дні духовної віднови прибуло більше тридцяти хлопців.

В перший день бр. Роман Жеребецький ділився роздумами про покликання кожної людини, а саме - "жити під одним дахом з Богом".

Другого дня бр. Михайло Кирич розповів, як змінювалась архітектура домашніх осель протягом всього існування людської цивілізації та на якій основі маємо будувати "хату" нашого життя. А бр. Святослав Вонс - які "кімнати" мають бути у цій "хаті".

Третього дня о. Михайло розшифрував основний посил цих реколекцій, що "ХАТА" -  розшифровується як "Христос Архітектор Твого Авторитету".

В часі реколекції учасники не тільки спільно молились, а й також мали час на різні ігри, спорт і спілкування з братами та отцями монастиря.

Відгук одного з учасників:

"Ці реколекції мені дуже сподобалися, особливо тема реколекцій “ХАТА”. На цих науках я зрозумів, що потрібно жити з Богом під одним дахом, вибирати правильний грунт, шоб побудувати свій дім і потрібно більше розмовляти зі своєю сім'єю та проводити з нею час. Також на цих реколекціях я познайомився з новими, дуже класними людьми. Ми грали дуже багато цікавих ігор і, навіть, футбол два дні підряд. На мою думку реколекції - це найкраще, що може бути, тому, що ви ніде не будете почувати себе так добре. Раджу всім прийти на наступні реколекції". (Данило Яцків)

Дякуємо всім організаторам, реколектантам та учасникам цих реколекцій. 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора