emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Форум батька

13 березня 2021 року в реколекційному домі Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптортстів), що у Львові (вул. Замарстинівська, 225), відбувся ФОРУМ БАТЬКА.

Даний захід згуртував у Львові активних татів, представників про-родинних рухів і спільнот УГКЦ.

«Нашим завданням було просто зустрітись, поспілкуватись, підтримати один одного, обмінюючись досвідом, щоб розвивати своє Батьківство та служіння у спільноті» – зазначив Максим Бондаренко, організатор Форуму.

Зустріч розпочалася з Архієрейської Божественної Літургії, яку звершив Преосвященний владика Володимир, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії. Владика також звернувся до учасників зі словом на відкриття Форуму, в якому особливу увагу звернув на роль батька в сім‘ї як опори для дружини і дітей. За приклад кожен батько може взяти постать святого Йосифа-обручника – взірця доброго захисника і опікуна сім’ї.

Учасники Форуму мали можливість почути свідчення одне одного, поділитись досвідом та обговорити майбутні плани – діяльність Тато-клубів та чоловічих молитовних груп, а також організації нічної прощі чоловіків та святкування Дня Батька.

Для постійної підтримки та розвитку свого Батьківства на Форумі тати окреслили необхідних три рівня зустрічей (спілкувань): Особистий зустріч-зв’язок кожного з Небесним Батьком, наша активна присутність у сім’ях та зустрічі-підтримки між чоловіками у спільнотах.

Організатори: «Осередок Відповідального Батьківства» ЛА УГКЦ.

За участю родинних спільнот та рухів УГКЦ: Рух Християнських Сімей, «Домашня Церква», «КАНА», Спільнота «Благословення».

З сторінки Центру підтримки сім'ї

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора