emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Дияконські свячення трьох редемптористів

«У кожній різноманітності є єдність і вона стає реальною тоді, коли ви дивитесь разом в один напрямок, туди «у Кого Велике Відкуплення»

12 лютого 2021 року, Преосвященніший  владика Миколай, єпископ Мельбурнської єпархії святих апостолів Петра й Павла УГКЦ, звершив дияконське рукоположення трьох піддияконів зі Згромадження Редемптористів: Святослава Вонса, Романа Бобкова і Михайла Кирича.

Чин рукоположення був звершений під час Архиєрейської Божественної Літургії в храмі Матері Божої Неустанної Помочі, м. Івано-Франківська.

У своєму архиєрейському слові Владика підкреслив, що «кожен з цих Трьох Святителів, пам'ять яких ми сьогодні звершуємо, був різний, і за своїм характером і за дарами. Але їх об’єднував Христос, якому вони служили, а також  справа проголошення Божого Царства серед людей».

Преосвященніший Владика Миколай також звернувся до піддияконів і пригадав їм суть дияконського служіння і завершив проповідь словами: «Кожен з вас є різний, має різні таланти, дари і харизму. Але всіх Вас Господь покликав до одного Згромадження Редемптористів. Вас об’єднує Христос у цьому Згромадженні, а Ваша різноманітність має стати скарбом для проголошення Царства Небесного особливо найбільш опущеним, до чого закликав святий Альфонс. У кожній різноманітності є єдність і вона стає реальною тоді, коли ви дивитесь разом в один напрямок, туди «у Кого Велике Відкуплення».

Після Божественної Літургії Преосвященніший Владика привітав нововисвячених дияконів і уділив всім вірним архиєрейське благословення.

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора