emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Дякуємо тобі Господи!

У суботу, 23 березня 2019 р. на парафії Матері Божої Неустанної Помочі м. Тернопіль відбулись молодіжні чування за участю: молодіжної спільноти «Молодь св. Альфонса», хорового ансамблю «Воскресіння» та особливого гостя – учасників спільноти «Як Марія» з м. Івано-Франківська.

Чування розпочинались Вечірньою після якої зі словом до молоді звернувся духівник спільноти «Молодь св. Альфонса» – о. Сергій Гончаров, ЗНІ, який також розказав коротку програму чувань.

З пісень та розважань її розпочав хоровий ансамбль «Воскресіння», опісля слово прослави та пісні під гітару та барабан мала молодіжна спільнота, яка також зробила коридор зі свічок який вів до тетраподу та розпяття Ісуса Христа, де помолившись та поцілувавши ікону та хрест, кожен мав можливість взяти згорток паперу на якому було написано цитату зі святого письма. А на завершення програми «Молоді св. Альфонса» зі словом до присутніх звернувся о. Юрій Сивик, ЗНІ. Отець розказував про Господа, ділився історією свого життя, тим як він почав досвідчувати Бога у своєму житті. Що Господь завжди поруч, що Він чує нас, що з Ним потрібного говорити, до Нього потрібно звертатися, навіть якщо ця молитва є короткою, проте щирою. Якщо ми щиро молимось, Бог завжди нам відповідає. Інколи достатньо навіть підморгнути і усміхнутись, а Господь вже усміхається і підморгує у відповідь, адже він завжди для нас хоче добра і точно знає, що не все що ми просимо є для нас справді потрібне.

А на завершення слово прослави мали учасники гурту «Як Марія». Молодь разом молилась, дякувала Господу, прославляла Його.

У храмі було чутно серце кожного, кожного хто з щирістю, довірою та надією звертався до Бога, хто відкривав своє серце, хто хотів почути Голос Божий.

Усі бажаючі мали можливість приступити до Святої таїнства Покаяння. А на завершення під пісні прослави отці молились особисто над кожним учасником чувань після чого ігумен о. Ігор Павлій звернувся з подячним словом як до учасників так і до молоді, що прийшла на чування та поблагословив на щасливу ніч.

У церкві була особлива атмосфера миру, єднання, любові, примирення, прослави та подяки.

Дякуємо тобі Господи за можливість бути поруч!

З сайту храму Матері Божої Неустанної Помочі (м. Тернопіль)

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора