emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

До літа готові!

У нашій провінції з’явились 82 аніматорів, готових до літніх таборів. В суботу, 25 травня 2019 р., відбулось останнє заняття Школи аніматора. На ньому учасники львівського та тернопільського осередків продемонстрували свої знання із домедичної допомоги, ораторської майстерності, педагогіки і театральної імпровізації. Також аніматори продемонстрували нові авторські банси.

Кожен учасник Школи аніматора отримав сертифікат, співаник та посібник для табору «Password до Неба», присвячений детальнішому вивченню Символу віри. У ньому, окрім тематичних інсценівок та різноманітних додатків, включено катехитичні програми для старших і молодших дітей, напрацьовані учасниками ША упродовж вишколу.

Участь у ША 2019 взяли молоді люди із 10 наших парафій. Географія учасників школи охопила Ковель, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Львів, Новояворівськ та Гніздичів.

Вишкіл організований Секретаріатом душпастирства молоді та покликань Львівської провінції редемптористів та є четвертим у своїй історії.

с. Тадея Яртим, редемптористка

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора