emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Декрет про Ювілейний рік 2024

Христос Рождається! 

Дорогі брати і сестри у Христі Відкупителі! 

Сьогодні наша країна вкотре переживає ворожу агресію росіян, які є нащадками радянського режиму, що безжально намагався знищити нашу Церкву. Вкотре ця повторювана історія всіяна яскравими прикладами вірності Богові, Церкві та українському народу. Львівська провінція Згромадження Найсвятішого Ізбавителя також переживає, як і в минулому, біль окупації через особистий досвід бомбардування, присутності та служіння на деокупованих територіях, і в особливий спосіб, через полонених отців Івана та Богдана.

Наступного року сповнюється 140 років від народження та 65 років від дня смерті бл. Миколая Чарнецького. Він є прикладом незламності, вірності Богові та прикладом апостола Любові і служіння. Безбожний режим своїми діями спричинився до прослави нашого блаженного тут на землі через святого папу Івана Павла ІІ.

Традиційно наша Церква, відповідаючи на виклики часу та потреби суспільства, проголошує рік під покровом святого. Тому Провінційний Уряд Львівської провінції Згромадження Найсвятішого Ізбавителя пропонує щороку проголошувати покровителя для цілої Провінції та усіх кого це стосується на рік. Розпочавши з наступного року Провінційний Уряд пропонує проголосити 2024 р – роком бл. Миколая Чарнецького.

Також висловлюємо нашу готовність, в міру наших сил і можливостей, послужити разом із Згромадженням сестер Місіонерок Найсвятішого Ізбавителя у організації святкової програми з поширенням культу бл. Миколая Чарнецького, особливо там, де зможемо бути корисними для людей і Церкви.

Поручаємо Ваше служіння під неустанну опіку Матері Божої Неустанної Помочі, бл. Миколая Чарнецького і залишаємось з’єднані у молитві!

о. Володимир Борейко, протоігумен

Львівської провінції редемптористів

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора