emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Дебютний рок-альбом

Християнський рок-гурт «Black Band» зібрали четверо студентів-редемптористів зі Згромадження Найсвятішого Ізбавителя.  Монахи виконують кавери на  відомі християнські пісні в акустичній та рок-версіях. І вже нещодавно вони випустили свій перший музичний альбом.

«Ми хочемо дати нове дихання старій християнській класиці. Ті пісні, які усі знають, можуть звучати зовсім по-іншому», – ділиться соліст й гітарист гурту диякон Роман Бобков.

Ще 2014 року безіменний гурт існував у складі тоді ще студентів-монахів, а сьогодні вже отців Сергія Гончарова (Падре Сержа), Романа Халуса, Дмитра Кота та чинного учасника – диякона Романа Бобкова. Вже згодом колектив оновився, де бас-гітаристом є брат Богдан Критович, за кахоном – брат Богдан Хрущ, соліст та гітарист – диякон Роман Бобков, арт-дизайнер та ідейний  натхненник – диякон Святослав Вонс. Чинні учасники дали гурту офіційну назву й створили альбом «Ідентифікація», у який увійшли десять пісень.

«Назва альбому говорить про те, що християнство ототожнюють з Марією та Ісусом. В обкладинці ми зобразили образ Матері Божої Неустанної Помочі й  герб Згромадження Найсвятішого Ізбавителя на відбитках пальців як ідентифікацію із самою людиною. У нашому альбомі ми виконуємо твори як в акустичному, так і в рок-форматі, адже не всім останній жанр припаде до смаку».

Усю роботу над своїм проєктом учасники гурту виконують самотужки. Для створення альбому загалом їм знадобилось близько місяця. Надалі редемптористи планують розвивати свій рок-гурт й записувати ще більше нових пісень.

 Пісні  гурту «Black Band» вже можна послухати на SoundCloud. А також стежте за їхньою діяльністю в Інстаграмі.

З сайту Духовна велич Львова

 

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора