emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

150-ліття Братства Матері Божої Неустанної Помочі

Сьогодні, 23 травня 2021 р сповнюється 150 років від Дня заснування Братства Матері Божої Неустанної Помочі.

23 травня 1871 року кардиналом Константином Патріці, Генеральним Вікарієм Риму, було засноване Братство Матері Божої Неустанної Помочі. 31 березня 1876 року Папа Пій ІХ підніс дане Братство до рівня Архибратства.

Метою Братства є вшановувати Пречисту Діву Марію в чудотворній іконі Матері Божої Неустанної Помочі; через Її заступництво в молитві випро­шувати освячуючої ласки для себе та для ін­ших, а особливо ласки доброї смерті; провадити ревне християнське життя, черпаючи силу в молитовних зустрічах Ар­хибратства та особистій молитві; за прикладом Пресвятої Богороди­ці зберігати і виконувати Слово Боже, осо­бливо в милосердному служінні потребую­чим, зокрема, у колі родини, у парафіяльній спільноті та поширювати набожність до Матері Бо­жої Неустанної Помочі.

До обов'язків Братства належить: щоденно молитися тричі «Богородице Діво»; брати участь у щомісячних молитов­них зустрічах Архибратства; часто приступати до Святих Таїнств Сповіді і Причастя; старатися, щоб у родинному домі кож­ного члена Архибратства вшановували ікону Матері Божої Неустанної Помочі; намагатися брати активну участь у житті парафії, при якій діє Архибратство, або до якої належить особа, що входить до Братства.

З нагоди 150-ліття від дня заснування Братства МБНП видано оновлений підручник для провідників і членів Архибратства МБНП в Україні та поза її межами.

Сердечно вітаємо в особливий спосіб тих, хто посвятив себе Пресвятій Богородиці, вступивши до Братства Матері Божої Неустанної Помочі. Нехай Богородиця допомагає вам сповнити Господню волю у житті, помножуючи свої дари-таланти для власного та спільного добра і спасіння.

о. Андрій Рак, редемпторист

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора