emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Міжнародна зустріч сімей 2018 в Ірландії

ІХ Міжнародна зустріч сімей відбулася з 22 по 26 серпня 2018 р. в Дубліні, Ірландія. Ірландські редемптористи протягом кількох місяців напередодні події скористалися можливістю, щоб зосередити увагу на подружжі та сімейному житті за допомогою різних ініціатив на рівні місцевих громад.

Під час зустрічі 22-26 серпня редемптористи організували велику візуальну презентацію, в якій відобразили всі аспекти редемптористського життя і служіння. Особливу увагу приділили св. Ґерарду Маеля, створивши в його честь окремий молитовний простір. Це дало можливість багатьом людям поспілкуватися, помолитися, залишити прохання та отримати благословення мощами св. Ґерарда. Ця ініціатива мала великий успіх і була високо оцінена сотнями людей, які відвідали наш стенд.

Одним з найважливіших моментів цього тижня став приїзд десяти редемптористів зі спільнот Конференції Європи. На це свято подружжя і сімейного життя були запрошені співбрати, які недавно склали вічні обіти або отримали свячення. До заходу долучилися о. д-н Василь Чавага та о. Тарас Кшик із Львівської провінції, а також бр. Станіслав Марцін (Братислава), бр. Максимільяно Мура (Рим), бр. Даріуш Дудек та бр. Грегор Прусь (Варшава), бр. Майк Тейлор, о. Петер Морріс та о. Річард Райд (Лондон), бр. Карлос Дієго Гутерез (Мадрид). Вони долучилися до команди ірландських редемптористів, редемптористок, молоді та співпрацівників, об’єднавшись у справжню редемптористську родину, ставши справжніми свідками динамічної, люблячої та радісної присутності Найсвятішого Відкупителя.

Більше 400 людей, включаючи редемптористів, співпрацівників та друзів, зібралися в церкві Успіння Богородиці 24 серпня на Святу Літургію. Темою цієї зустрічі була «Редемптористська родина – родина родин».

Великим зрушенням для міста та країни стало прибуття Папи Франциска. Ми отримали можливість взяти участь у Фестивалі сімей та Папській Месі, яка увінчала чудовий тиждень перебування разом.  По завершенні події співбрати повернулися до своїх домів, спільнот та країн, залишивши позитивні враження всім, з ким вони зустрілися. З людьми такого запалу та твердою вірою редемптористи Європи є в дуже добрих руках.

З сайту REDEMPTORISTS International

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора