emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Листопадові чування у Кохавині

«Дуже часто в розмовах чуємо слово «Церква». Наприклад: «Церква заговорила устами владики». Неправильно думати, що владика – це є Церква. Церква – це ми всі, Божий люд. Священики, єпископи є слугами Божого люду. Вони повторюють, пригадують те, що Господь Бог вчить нас. Вони діляться тим, що Господь дає, аби нас освятити. Тому не вживаймо слова «Церква» на означення якоїсь особливої відповідальної групи. І коли ми говоримо про Церкву, нехай кожен скаже: «Я також Церква. Я є частиною Божого люду. Що я роблю? У який спосіб я здійснюю свою приналежність до Церкви?» Блаженніший Любомир Гузар

Саме над значенням Церкви та своїм особистим значенням, як її важливої частини, багато паломників та місцевих парафіян мали змогу замислитись у ніч 9 листопада 2018 р.

Надати світла цьому питанню та поглянути на нього через призму Святого Письма допомогли науки о. Луки Михайловича, СУ. А молодь із МХС "Кохавинські Зорі" вирішила поділитись цікавими фактами з життя визначної для УГКЦ постатті митрополита Андрея Шептицького та спробувала провести певний діалог із людьми? щоб почути "голос Церкви".

Тому і вам бажаємо не забувати, що Церква - це ми всі, і якою вона буде в майбутньому залежить особисто від нас.

Оля Микитчин, "Кохавинські Зорі"

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора