emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

Канікули з Богом у Слов'янську

2 липня 2018 р. розпочались Канікули з Богом для дітей і молоді зі Сходу. Табір ми провели у Слов'янську. Це був тиждень незабутніх вражень не лише для учасників, але й для аніматорів та організаторів. У нас були діти і молодь віком від 7 до 20 років. Ці діти чудові, їхня доброта просто вражає, а милосердя не може не зачаровувати. Мета з якою вони приїхали - це пошук свого призначення, такого як: любити, покликання жити, покликання до Царства.

Табір відвідало майже 40 дітей. Наш табір називався "Діти Непорочної", а це є проявом того, що ми всі під охороною Богородиці. Разом ми проводили увесь вільний час - саме це зблизило нас духовно. У нас було багато тематичних вечорів, конкурсів та майстер-класів, як от з іконопису. З перевіркою чистоти нас навіть відвідав «Ревізор» в лиці сестри Тадеї Яртим з «Притулою» в особі о. Ігора Павлія, до яких діти віднеслись з гумором та радо запрошували у свої кімнати.

Щодня ми мали Божественну Літургію, на якій діти дізнавались щось нове з повчальних проповідей о. Ігора. Також на Службі багато учасників вперше дізнались, що таке сповідь та Причастя. Це було особливим моментом для усіх, адже Перше Причастя - це дуже урочиста подія. Це є свідченням того, що Бог приймає нас у будь-якому віці та в будь-який момент.

Сестра Тадея проводила катехизацію, у якій усі брали активну участь. Також без допомоги аніматорів тут не обійшлося, вони допомагали отцеві та сестрі.

На початку канікул ми домовились з учасниками про правила поведінки, які вони ж самі і склали. Також дуже вдячні нашим кухаркам, які щодня готували нам смачну трапезу. Звичайно, не можна не згадати про поїздку в дендропарк, де було багато екзотичних рослин і тварин. Того дня ми гарно провели час на природі.

Дуже дякуємо отцю і його дружині, які знайшли таке гарне місце для проведення і дякуємо за хорошу організацію табору. В останній день ми організували ватру, де Благословили один одного. Це був вечір бансів та чудового співу. Молодь зі сходу вразила нас своєю відкритістю і добротою. Кожна дитина, яка була на таборі - це вияв Божої любові. Це був надзвичайний тиждень!

Оля Демчик

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора