emblem
Меню Закрити

Написати священику

(Тут ви можете запитати про свята, пости, сповідь, покликання, сімейні стосунки, Церкву та багато іншого)

"Канікули з Богом" у с. Стримба

Останній місяць літа – час, коли діти допомагають батькам збирати врожай та готуються до школи. Однак о. Василь Іроденко, парох громади у с. Стримба, що на Івано-Франківщині, посеред праці та приготування шкільних портфеликів, подарував дітям можливість провести сім днів разом із Богом.

З 13 по 18 серпня 2018 р. на парафії св. Миколая вперше відбулись «Канікули з Богом», які провели: о. Юрій Сас, редемпторист, та аніматори Владислав Саніцький, Оля Якців, Марічка Безпятчук та Михайлина Середа (спільнота «Молодь св. Альфонса», м. Тернопіль).

Щодня діти із радістю молились на Святій Літургії, а після неї з нетерпінням очікували приготованої аніматорами інсценівки. Окрім цікавих проповідей отця, малеча щодня брала активну участь у катехизації. На цих заняттях упродовж тижня усі учасники роздумували про призначення людини. Чи не усім дітлахам припали до душі банси. Не бракувало і радісних пісень на прославу Бога.

Окрім духовного відпочинку, була можливість реалізувати свій спортивний потенціал. Різноманітні ігри та футбол надзвичайно цьому сприяли. Хлопці та дівчата різного віку могли кожного дня відвідувати майстерки, де власноруч творили цікаві речі та дарували їх своїм рідним.

Вечірні бесіди з отцем на різноманітну тематику та можливість поставити питання, на які поки що нема відповідей, гуртували у храмі місцеву молодь. Інтерактивні вправи допомагали краще зрозуміти почуте та спонукали до роздумів, з якими молодь, зазвичай, поверталась додому.

В один із днів у сільському клубі всі охочі мали можливість переглянути мультфільм «Думки навиворіт». Малеча весело провела час, а батьки отримали нагоду краще зрозуміти поведінку їхніх дітей у підлітковому віці.

Останній день табору вже традиційно був днем «Великої гри» - квесту, в якому після виконаних завдань та пройдених маршрутів, на всіх чекав солодкий подарунок.

Час табору був насичений та цікавий. Бог, нові друзі, знання та вміння  завоювали дитячі серця, тому тепер усі з нетерпінням чекають на наступні «Канікули з Богом».

Владислав Саніцький, «Молодь св. Альфонса»

Адміністратор

Коментарі

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Авторизуйтесь

Щоб залишати коментарі, авторизуйтесь за допомогою аккаунта у соціальних мережах

Помилка
Отакої! Схоже, виникла непередбачена помилка. Будь ласка, спробуйте знову або зверніться до адміністратора